Strömavbrott i byn

Hejhej, sitter hemma i soffa och äter en super god klubba, jg tänkte just blogg på datan och så försviner all ström i hela byn,och nätet, tur har man en mobil med mobilsurf, yeey! Mamma har gått och tänt ljus i hela huset, super mysigt! 
Idag var jag i skolan. Och sen for jag hem!
Nu kommer lite bilder!
Jag och Tyra dekorerade ett ljus, ett hjärta med glitter!  👌
 

Första skoldagen.

Hejhej, idag var jag första skoldagen för iår. Var väll helt ok, men bara det att man måste stiga upp så himla tidigt, och fixa allt och sånt. Ja jag lyckades tappa min nyckel till källaren... genom typ en slags fönsterbräda/elemänt sak, och då gick vi och letade dem i vår spök skola... i källaren och så hittade vi den till slut. Vår lärare var shit rädd..  Och sen när jag har varit hemma så har jag inte gjort så mycket suttit framför datan och kolla på videos, och lyssnat på musik, ätit.. och inte så mycket mer än det.. 
Imorgon ska jag plugga till glosförhör vi har.. ja vi fick förstadagen ett glosprov.. Om jag hinner ska jag försöka baka något kul. 
Hejdååå.
Bjuder på 3 bilder från jul, mer kommer nån annan dag.
 

Mitt rum!

 
 
 
 
 
 
  Man ser inte min garderob, och sminkbord men, Ja så här ser mitt rum ut nu, det ska mubleras om och ska få ett nytt smink bord och ska få en säng gavel, sån man har bakom sängen!