Baby lips

Heej, nån dag sen köpte några Baby lips, ville verkligen ha, trodde de var super bra och hade jätte bra pigment. Men jag hade fel, de ger typ ingen färg, de ger pytte lite färg, om man vill ha mycket färg så får man verkligen gnugga in det. Annars gör de läpparna jätte "mjuka" (kommer inte på vad ordet heter, hehe)
                     Cherry me    Pink Punch      Peach kiss 
 

Turkiet

HEEJ, jaa nu är jag hemma från Turkarna, alltså det var den bästa veckan på länge! Det dåliga var att jag brände mig... och att det fanns inte så mycket att shoppa.. De jag har köpt är en Holister Hoodie, grön klänning med döskallar, och 20st armband. Haha. Men vad har vi gjort då? Jo vi har solat på hotellet, och badat på Cleopatra Standen i 35+, och när vi var på stranden så åkte jag och Alma Parasiling, och det var så kul och så fint att se hela stranden, ååh, varit på 2 av världens bästa barer Onillas och Panderosa!! Sen var vi på en marknad som hade typ bara frukter... och sen när vi hittade lite kläder så var vi tvungen att gå hem, Savanna blev lite ledsen, sen har vi dansat, haha, och massa mer men orkar inte skriva allt, så det kommer lite bilder nu som jag hade på mobilen, och de på kamernan kommer senare, för har inte laddat upp bilderna än, och så.
Men nu kom Heidi så ska va med henne och sen kolla serier! 
 
 
 

Ett tag sen?

Halooj, sorry för att jag inte hade bloggat, skulle blogga på torsdag, jag skrev allt klart men sen började min mobil tjorva, det gick inte att låsa upp den eller så, så jag var tvungen att försöka fixa den, men det gick inte. Så näsata dag i skolan så fixade Alma de!!!!!!!!!! TACK!
Men denna vecka har jag bara varit i skolan, och idag efter skolan for jag, isa och Jani till rajalla och köpte de sista innan resan till Turkiet med Alma :D VI FAR IMORGON!!!!!!!!
Bara det att jag har inte så mångfa shorts alla har blivit små, och har inte pengar att köpa nya, för ska spara pengar till Turkiet! Men hittade ett par supeersnygga på Cubus idag, med de blir efter Turkiet! Och nu målar jag mina naglar och lyssnar på musik.
Nyss kom jag på att jag har glömt att köpa en sak... sminkborttagningsservetter..... åååh, får väll gå in på ÖoB en snabbis innan jag åker.... haha. Ville ochskå ha en ny Victorias Secret modymist till turkiet, men dit han vi inte gå idag men får väll ta med en som jag har...
Nu ska jag fara och cykla. (detta inlägg publiceras när jag har kommit hem, hehe)
 
Molly!